Μενού
Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής - Χρεωστικής Κάρτας

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard. Η διαχείριση της συναλλαγής πραγματοποιείται στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο luluka.gr για λόγους ασφαλείας. Η συναλλαγή καθώς και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται πλήρως από την τράπεζα Eurobank.


2. Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε στον υπάλληλο της εταιρίας Courier με μετρητά την αξία της αγοράς κατά την παράδοση στο χώρο σας. Τα έξοδα αντικαταβολής ανέρχονται στα 2.50 € αν η παραγγελία σας είναι κάτω από 49€ ενώ αν είναι πάνω από 49€ είναι δωρεάν. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 22-12-2016 τα παραστατικά αξίας 500 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ) και άνω προς ιδιώτες (απόδειξη λιανικής) και 500 ευρώ (μη συμπ. ΦΠΑ) και άνω προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (τιμολόγιο πώλησης) εξοφλούνται μόνο μέσω:

 • Κατάθεσης/εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Χρεωστικής Κάρτας (Visa, MasterCard)
 • Πιστωτικής Κάρτας (Visa, MasterCard)
 • Συνδυασμό των παραπάνω


3. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας δεν έχετε παρά να επιλέξετε στην Μέθοδο Αποστολής το "Παραλαβή από το Κατάστημα". Η εξόφληση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους πληρωμής:

 • Μετρητά
 • Πιστωτική Κάρτα (Visa, MasterCard)
 • Χρεωστική Κάρτα (Visa, MasterCard)
 • Δωροεπιταγή
 • Συνδυασμό των παραπάνω


4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση ή μεταφορά/έμβασμα του ποσού της παραγγελίας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Eurobank
IBAN: GR5502601750000430200760326
Αρ. Λογ/μου:  0026.0175.43.0200760326

Δικαιούχος λογαριασμού: Χαραλαμπίδου Παναγιώτα

Σημείωση: Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα τραπέζης βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Προτείνουμε να χρησιμοποιείται ίδια τράπεζα για να μην υπάρχουν επιπρόσθετες επιβαρύνσεις.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στο καταθετήριο να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δόθηκε κατά την δημιουργία της. Σημειώστε πως ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην εμφάνιση της κατάθεσης όταν πρόκεται για μεταφορά/έμβασμα από άλλη τράπεζα πέραν των παραπάνω αναγραφόμενων. Η αποστολή της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις εμφανιστεί η κατάθεση.


5. PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω PayPal. Η διαχείριση της συναλλαγής πραγματοποιείται στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για online συναλλαγές.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο luluka.gr για λόγους ασφαλείας. Η συναλλαγή καθώς και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται πλήρως από την PayPal.


6. Χρήση δωροεπιταγής

Για να χρησιμοποιήσετε κάποια δωροεπιταγή που έχετε κερδίσει, υπάρχει το αντίστοιχο πεδίο κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας το οποίο αναγράφει "Εισάγετε τον κωδικό της δωροεπιταγής σας εδώ". Στο πεδίο αυτό συμπληρώνετε τον κωδικό της δωροεπιταγής και αφαιρείται το αντίστοιχο ποσό από το κόστος των προϊόντων της παραγγελίας σας. Για να μπορέσετε να εξαργυρώσετε την δωροεπιταγή θα πρέπει ή το κόστος των προϊόντων της παραγγελίας σας (δε συμπεριλαμβάνονται χρεώσεις μεταφορικών και έξοδα αντικαταβολής) να είναι ίσο ή μεγαλύτερο από την αξία της δωροεπιταγής. Σε περίπτωση που δεν ισχύει αυτό εμφανίζεται μήνυμα όταν θα εισάγεται τον κωδικό της δωροεπιταγής που θα σας ενημερώνει για τα προαναφερθέντα και έχετε τις εξής επιλογές:

 • Συνέχεια αγορών. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας και να επιλέξετε και κάποιο άλλο προϊόν ώστε να συμπληρωθεί το απαιτούμενο πόσο για να μπορέσετε να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή
 • Επεξεργασία καλαθιού. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε σε κάποιο προϊόν που έχετε επιλέξει στο καλάθι σας να αυξήσετε την ποσότητα ώστε να συμπληρωθεί το απαιτούμενο πόσο και να μπορέσετε να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή


Σε κάθε περίπτωση η δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά.


Οι προσφορές που ισχύουν κατά περιόδους στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανεξάρτητες, δε συνδυάζονται με καμία άλλη προσφορά ή προωθητική ενέργεια και ισχύουν αποκλειστικά για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.