Μενού
Καλάθι

Φούστες

Σετ τούλινη φούστα γκρι - Luluka Σετ τούλινη φούστα γκρι - Luluka
Εξαντλημένο
Brand: Luluka Κωδικός προϊόντος: 2000
Σετ τούλινη φούστα με κορδέλα μαλλιών. Η φούστα είναι τύπου labada με 2 στρώσεις. Το εξωτερικό ύφασμα είναι γκρι τούλι με ανάγλυφα ροζ αστεράκια. Το εσωτερικό ύφασμα είναι 100% βαμβάκι. Διαθέτει εξωτερικό ασημένιο λάστιχο στη μέση. Η κορδέλα είναι σε σχήμα φιόγκου και είναι φτιαγμένη από το ίδιο ύφα..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Brand: Luluka Κωδικός προϊόντος: 2020
Σετ τούλινη φούστα με 2 λαστιχάκια μαλλιών. Η φούστα είναι τύπου labada με 2 στρώσεις. Το εξωτερικό ύφασμα είναι μαύρο τούλι με μπορντό ανάγλυφο πουά. Το εσωτερικό ύφασμα είναι μπορντό ταφτάς. Διαθέτει εξωτερικό ασημένιο λάστιχο στη μέση με μπορντό φιόγκο από ταφτά στο κέντρο. Τα λαστιχάκια για τα μ..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Brand: Luluka Κωδικός προϊόντος: 2023
Σετ τούλινη φούστα με κορδέλα μαλλιών. Η φούστα είναι τύπου labada με 3 στρώσεις. Το εξωτερικό ύφασμα είναι μαύρο τούλι με ανάγλυφα χρυσά πουά και αποτελείται από 2 στρώσεις. Το εσωτερικό ύφασμα είναι μαύρο βαμβακερό και αποτελείται από 1 στρώση. Διαθέτει εξωτερικό χρυσό λάστιχο στη μέση με ένα φιόγ..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Brand: Luluka Κωδικός προϊόντος: 2022
Σετ τούλινη φούστα με κορδέλα μαλλιών. Η φούστα είναι τύπου labada με 3 στρώσεις. Το εξωτερικό ύφασμα είναι μαύρο τούλι με ανάγλυφα πουά και αποτελείται από 2 στρώσεις. Το εσωτερικό ύφασμα είναι μαύρο βαμβακερό και αποτελείται από 1 στρώση. Διαθέτει εξωτερικό χρυσό λάστιχο στη μέση με ένα φιόγκο στο..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Brand: Luluka Κωδικός προϊόντος: 2024
Σετ χριστουγεννιάτικη φούστα με λαστιχάκι μαλλιών. Η φούστα είναι με 2 στρώσεις. Το εξωτερικό ύφασμα είναι μαύρο τούλι, το εσωτερικό ύφασμα είναι βαμβακερό με χριστουγεννιάτικα print. Διαθέτει εξωτερικό ασημί λάστιχο στη μέση με ένα φιόγκο στο κέντρο. Το λαστιχάκι είναι φτιαγμένο από το ίδιο ύφασμα ..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.