Μενού
Καλάθι

Τρόποι Αποστολής

Η παραλαβή της παραγγελίας σας στο luluka.gr μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Μπορείτε είτε να την παραλάβετε στην πόρτα σας μέσω courier είτε από το κατάστημά μας στο Ελληνικό. Αν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα, τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών ανεξαρτήτως του κόστους της παραγγελίας σας.


Αποστολή Παραγγελίας μέσω courier

To luluka.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας σε συνεργασία με εταιρείες courier χωρίς να χρεωθείτε μεταφορικά εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 49€. 

Για παραγγελίες κάτω των 49€ οι χρεώσεις θα είνα οι εξής:

  • 3.00 € για παραδόσεις εντός Αττικής
  • 5.50 € για παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι 2.50 € επιπλέον για παραγγελίες μέχρι 49 €.

Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 49 € δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση αντικαταβολής.

Οι ώρες και μέρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ' τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της ταχυμεταφορικής με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω e-mail. 

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. 

Όλες οι παραγγελίες αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα. 

Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.


Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα στο Ελληνικό, Πόντου 50, 16777.

Επιλέξτε απλά παραλαβή από το κατάστημα που επιθυμείτε στο στάδιο του check-out σε περίπτωση που κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή ζητήστε το μας αν κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου στο 210 9619058.

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα ενημερωθείτε με e-mail ή τηλεφωνικά για να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Οι παραγγελίες μπορούν να κρατηθούν σε αναμονή έως και 3 ημέρες αφότου λάβετε την ειδοποίηση πως είναι έτοιμες.

Ωράριο καταστήματος:

Δευτέρα - Τετάρτη: 09:00 - 14:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 09:00 - 14:00 και 17:00 - 20:30

Σάββατο: 09:00 - 15:00

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.